به گزارش شهرآرانیوز، گوجه سبز یکی از نوبرانههای فصل بهار است که مصرف آن باعث بهبود سیستم گوارش و تقویت دستگاه ایمنی بدن میشود، ولی از آنجایی که طبع سردی دارد، مصرف زیادش باعث نفخ خواهد شد. برای همین بهتر است آن را با نمک، نعناع یا دلال مصرف کنید. همچنین برخلاف تصور عامه، این میوه کم کالری نیست و کسانی که اضافه وزن دارند باید مراقب میزان مصرفش باشند.
گوجه سبز به میوه درختان مختلفی که متعلق به نژاد PRUNS از خانوادهی ROSE هستند، اطلاق میشود. بر پایهی نوشتههای قدیمی، نژاد این گیاه قدمت ۲۰۰۰ ساله دارد و چینیها اولین کسانی بودند که به کشت آن اقدام کردند. این میوه به سرعت میرسد و مدت نگهداری آن در یخچال ۴ روز است.
در ۱۰۰ گرم از گوجه سبز حدودا چهل کیلو کالری انرژی موجود است و با مصرف هر ۱۰۰ گرم گوجه سبز، حدودا ۵ درصد ویتامین آ، ۵ درصد کلسیم، ۲.۱ درصد ویتامین ب، ۵ درصد آهن، ۱.۹ درصد ویتامین ب ۲ (ریبوفلاوین)، ۲.۸ درصد نیاسین، ۱۳ درصد ویتامین ث، ۲ درصد فسفر و ۳.۶ درصد پتاسیم برای هر فرد تامین میشود.